E-Move elektrische hoepelondersteuning | 123Rolstoel.nl
E-Move elektrische hoepelondersteuning
Afbeelding van E-Move elektrische hoepelondersteuning
Afbeelding van E-Move elektrische hoepelondersteuning
Afbeelding van E-Move elektrische hoepelondersteuning

E-Move elektrische hoepelondersteuning

E-Move elektrische hoepelondersteuning

€ 1.949,-

Levertijd: Vandaag voor 15:00 uur besteld - morgen in huis


Productomschrijving

E Move Elektrische hoepelondersteuning

  • Let op: dit is een occasion, slechts enkele keren gebruikt
  • Nieuwprijs was € 6.155,00
  • Wordt geleverd exclusief rolstoel
    • Wanneer u een rolstoel erbij besteld zullen wij deze op de rolstoel monteren en rijklaar afleveren
  • Actieradius van 18km
  • Gebruikersgewicht tot 130kg
  • Laad volledig op in 2-3 uur tijd, Li-ion 11.8Ah accu

E-Move is een elektrische hoepelondersteuning voor de handbewogen rolstoel. Bedien de hoepels en de E-Move ondersteunt de hoepelbeweging van de gebruiker met zijn kracht. Spieren en gewrichten worden minder belast, waardoor de gebruiker langere afstanden kan afleggen. Vrijheid en mobiliteit worden vergroot!

Uniek aan de E-Move is programmeerbaarheid in ondersteuning. Veel instellingen in het E-Move systeem zoals motorkracht, krachtverschillen in de armen van de gebruiker en wendbaarheid van het systeem zijn aan individuele behoeften aan te passen. De E-Move is zo te programmeren dat deze op een hellend vlak automatisch bijstuurt zodat de gebruiker dit niet hoeft te doen. Om langere afstanden af te leggen kan de E-Move worden ingesteld dat deze tot wel 20 meter kan rijden op één enkele aanzet op de hoepels. Hierdoor ondersteunt het E-Move systeem de gebruiker op de manier die gewenst is.

Bedienen met één arm

De E-Move kan worden ingesteld op aandrijving van de rolstoel met één arm; de zogenaamde hemiplegie instelling. Wanneer er aan één hoepel een aanzet wordt gegeven communiceert dit wiel met het andere wiel dat het in beweging moet komen. Door deze communicatie rijdt de rolstoel recht vooruit, het sturen gebeurt met de voet.

Individueel instelbaar

Op de E-Move kunnen verschillende parameters zoals koerscorrectie, motor kracht, gevoeligheid van de hoepels, nalooptijd en snelheid worden aangepast zodat de rijeigenschappen perfect zullen aansluiten bij de mogelijkheden van de gebruiker. Door middel van de optionele mode knop schakelt u eenvoudig tussen 2 verschillende rijprogramma's zodat u in alle situaties de juiste ondersteuning heeft.

Side Slope Assist

De gyroscoop programmering van de E-Move zorgt ervoor dat de E-Move op een schuine helling zonder correctie in een rechte lijn blijft rijden.

Veelzijdig

De E-Move kan op 99% van de rolstoelen worden gemonteerd dit model is een 24” uitvoering en met de Quickrelease assen eenvoudig mee te nemen.

Download hier de gebruikershandleiding

Download hier de brochure


Specificaties

Totaalgewicht
17 kg
Kleur
Zilver
Maximaal gebruikersgewicht
130 kg
Merk
E-Move
Eenheid
per paar
Afmetingen achterwielen
24 inch
Garantieperiode
1 jaar
Inclusief lader
ja
Verzekering benodigd
nee
Accu Type
Lithium
Accu Ampere
6.7 Ah
Laadtijd
3 uur
Occasion
ja